Spiseborde er ikke arbejdsborde

Alle hjem bør have et stort flot spisebord (foto traevarer.dk)
Alle hjem bør have et stort flot spisebord (foto traevarer.dk)

Er du lige som mange andre en, som benytter spisebordet til at arbejde på, hvor dine skolepapirer og arbejdsmateriale ligger og flyder på hele ens spisebord, så kender du nok til situationen, hvor man skal til at spise og ens spisebord flyder med skole, eller arbejdsmaterialer og man gider ikke lige til at fjerne det, for man skal jo sætte der senere. Dermed ender man hurtigt foran fjernsynet, hvor man sidder ved sofabordet og spiser og det er ren ud sagt en dårlig vane for mange danskere at gøre. Man ender med at glemme at snakke sammen og man holder sig dermed kun opdateret via sociale medier.

Et spisebord kan bruges til lidt af hvert

Derfor er der også en tendens der er ved at starte i Danmark, nemlig at man skal sørge for at ens spisebord er ens spisebord, og derfor skal man altid efter lektier, eller arbejde, fjerne ens ting, så man kan være klar til at spise. På den måde sørger du for at få kvalitetstid med din kæreste, samlever, kone, familie eller ja… Dig selv. Derfor er spiseborde ikke arbejdsborde og det er en god øvelse for dig, at forsøge at ændre på dette, hvis det viser sig du er en af dem, som sætter sig ned og arbejder på det, for så ender det foran fjernsynet og så mister det helt sikkert kvalitetstid med dem man har kær.

Spiseborde samler folk, og de skal ikke pakkes ind i arbejde og andet som fjerner fokus på det som er det vigtigste ved et spise, nemlig at spise. Der findes mange forskellige spiseborde og ud fra hvad du har behov for, så er der en til en hver smag. Så derfor, selvom det er meget nemt og der altid er masser af plads, så husk at spis rydde al arbejde væk, når du skal til at spise og helst inden du går i gang med madlavningen, for så er du sikker på at du ikke bliver ”lokket” til at sidde foran fjernsynet.

Klik her for at se gode spisebord

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.