Skal du barn have et sjovt værelse. Kig efter en junior seng

En god juniorseng (foto traevarer.dk)
En god juniorseng (foto traevarer.dk)

Når man skal ud og se på indretning til sit barns værelse, så er der mange, som tænker på et sjovt gulvtæppe, tapet, plads til opbevaring af legetøj og så videre. Mange gang glemmer at børnenes seng også kan være sjov og samtidig indgå som en del af legen.

Markedet for Juniorsenge er vokset stødt de seneste år. Der er rift om børnenes opmærksomhed fra møbelproducenterne. Derfor kan man i dag få en masse juniorsenge, som tilbyder børn meget mere end et sted at sove.

I dag er en junior seng fuld af sjov. Der kan være plads til en masse opbevaring af legetøj i skuffer under sengen. Der er mange muligheder for at lave huler, og mulighed for at børnene kan skabe deres eget lille univers på deres værelse.

Juniorsenge har mange forskellige muligheder

Juniorsenge kan have mange forskellige udformninger. Nogle er almindelige lave senge, med mulighed for skuffer under sengen. Andre er halvhøje senge, hvor sengebenene er længere og på den måde kommer sengerammen længere op. Dette er en god idé, da man udnytter værelset bedre i højden, og dermed får man også mere plads under sengen til for eksempel et lille skrivebord eller mulighed for at lave en hule.

En anden mulighed er en helhøj juniorseng. Den har endnu højere ben og har mere plads under sengerammen til opbevaring. Her er der god mulighed for at udnytte meget af gulvpladsen uden at barnet nødvendigvis behøver at bukke sig ned for at stå under sengen.

En anden mulighed er en etageseng. Denne har to senge. En for oven og en for neden. Dette er en gode ide, hvis der bor flere børn på lidt plads, eller barnet har lyst til at have en ekstra seng til overnatninger.

Mange juniorsenge er lavet med øje for børn, og ofte kan man få sengene i sjove farver, som barnet synes er sjove og seje at sove i.

Find din junior seng her

 

Læs mere om juniorsenge:

Køb en dejlig juniorseng, der kan holde i mange år

Juniorsenge er det bedste for dit barns søvn

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.