Værelse

Sådan indretter du børneværelset praktisk

En ting er at indretter et børneværelset, så det er pænt og så dit barn er glad for det. En anden ting er at indrette det praktisk. Det kommer ikke til at blive taget hånd om børneværelset på samme måde som du tager hånd om dit soveværelse, og hvis det bliver nødvendigt så er det i hvert fald dit ansvar.

Men det er jo heller ikke sjovt at have ansvaret for to værelser og det er ikke altid lige man har energien til at overbevise sit barn om at de skal rydde op.

Så når du indretter børneværelset kan du ligeså godt gøre det så nemt for dig selv som muligt, fra starten af.

Udover det har børn nogle specielle behov, som det er vigtigt du tænker over. Børneværelset skal trodsalt indrettes efter andre regler end et soveværelse, på samme måde som at køkkenet ikke skal indrettes på samme måde som badeværelset.

Det er her den praktiske indretning kommer ind i billedet.

Opbevaring, opbevaring, opbevaring

Den største dræber på et børneværelse er legetøjet. Legetøj er jo skabt til at blive leget med, bøger er skabt til at blive læst i og videospil er skabt for at blive spillet. Men når dit barn er færdig med at lege, læse eller spille, så ender det alt sammen ofte blot lige der hvor de brugte det sidst. Hvilket højt sandsynligt er gulvet.

Der kommer derfor ikke til at gå særlig lang tid før man er nødt til at lave små stier igennem rodet på værelset, for at kunne komme frem til sengen og kysse barnet godnat.

Det er derfor en god ide at sørger for at have massere af opbevaringsmuligheder på dit barns værelse. På et soveværelse kan man nemmere slippe afsted med at have ting stående fremme og gøre det til en del af indretningen, men på et børneværelse ender det ofte blot som rod.

Ved at have en masse kasser og skuffer som legetøjet, bøgerne og videospillene høre hjemme i, er det også lidt mere overskueligt for dit barn at rydde op, da de blot kan smide det derned.

Praktiske møbler fra Byklipklap: Ggulvplads gør barnet glad

Gulvet er dit barns personlige legeplads, og børn har derfor et meget større behov for masser af gulvplads end vi voksne har. På et soveværelse kan man sagtens fylde rummet ud med en kæmpe seng og et stort skab, for man bruger jo reelt ikke gulvet til andet end at gå på.

Andre regler gælder på børneværelset. Gulvet skal nemlig heller ikke kun kunne leges på, der skal også være plads til at puste en madras op i tilfælde af en sleepover.

Måden hvorpå du kan sikre dig så meget fri gulvplads så muligt, er ved at finde multifunktionelle børnemøbler. Madrasser der kan foldes sammen så de kan sidde på, små stole i børnestørrelse, en foldesofa der også kan blive en madras. Alt dette kan du finde fra Byklipklap.

Dvs. møbler der kun fylder når de skal bruges. Dit barn har trodsalt ikke altid venner på besøg og et er derfor ikke altid der skal ligge en madras midt på gulvet. Med en foldesofa kan den nemt og enkelt foldes ud når der er et behov for det. Tag et kig på produkterne fra Byklipklap og bliv imponeret.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.