kælder

Sådan forebygger du problemet med en fugtig kælder

Det er forbundet med økonomiske udgifter samt praktiske gener at slippe af med omfattende skader udløst af en fugtig kælder. Når først fugten er opstået, kan det skabe lugtgener, og det kan ikke mindst forårsage ødelæggelser på inventar og boligtekstiler.

Du kan spare dig selv for både penge, tid og energi ved at benytte dig af moderne løsninger, som kan hjælpe dig med at forebygge problemet med en fugtig kælder.

Den mest effektive løsning på markedet opererer med en teknologisk tilgang kaldet elektroosmose.

Slip af med en fugtig kælder ved hjælp af elektroosmose

Systemet omkring behandling og forebyggelse af en fugtig kælder med elektroosmose har været anvendt i mere end 50 år. Det er en funktionel og smart løsning, som gør, at du slipper for at skulle installere store maskiner i kælderen, som kan forebygge fugtproblemer.

Når du har et behandlingssystem med elektroosmose, fungerer det i kraft af elektromagnetiske bølger. Når minuspolen befinder sig tættest på jordoverfladen, bliver vand og fugt tvunget væk fra din kælder. Det er en installation, som fungerer trådløst.

For at få systemet installeret, bliver der boret 2 skruer i kældervæggen med en tilhørende boks, som sluttes til en stikkontakt.

Der er gode grunde til at sikre og skabe betingelser for, at du har en sund kælder. En sund kælder har stor indflydelse på indeklimaet i din bolig. Derudover kan du med en tør og sund kælder være med til at vedligeholde og forlænge levetiden på din bolig.

Fugt er medvirkende til, at byggematerialerne i din bolig mister kvalitet og forringes. Dette betyder blandt andet risiko for revner i vægge, dannelse af skimmelsvamp med omfattende skader samt risiko for afskalninger på vægge og puds.

Systemet bruger ikke mere strøm, end hvad der vil svare til at have et fjernsyn på standby.

Hvad er fordelene ved systemet omkring elektroosmose?

Først og fremmest er systemet omkring elektroosmose forbundet med få indgreb i din bolig. Det har stor, praktisk betydning, at du ikke skal døje med store og støjende maskiner i kælderen, når du vil behandle og forebygge fugtproblemet.

Der er mange fordele forbundet med at installere behandlingssystem med elektromagnetiske bølger, som har betydning på både kort og lang sigt:

  • Enkel og simpel løsning der ikke kræver store indgreb i din bolig
  • Du slipper for fugtgener og fugtproblematikker på længere sigt
  • Billig løsning i forhold til både driftsomkostninger og installationspris
  • Fjerner både vand, fugt i murværk og minimerer lugtgener
  • Du får et bedre indeklima og undgår risiko for dannelse af skimmelsvamp

Når du ønsker at få systemet installeret, vil prisen afhænge af størrelsen på din kælder. Der kan findes løsninger på små kældre på 14m, og der kan findes funktionelle og effektive løsninger på store erhvervskældre på 96m.

Effekten af den elektromagnetiske behandling vil blandt andet blive påvirket af, hvor hårdt angreben din kælder er af fugt. Som hovedregel kan der forventes en forbedring af fugtproblematikkerne efter 3-6 måneder.

Når du installerer systemet, får du adgang til 20 års virkningsgaranti. Dette betyder, at du gratis kan få repareret din løsning indenfor de første 20 år efter køb.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.