Nogle gange er det en hård seng der skal til

Find den rette seng (foto sengespecialisten.dk)
Find den rette seng (foto sengespecialisten.dk)

Ofte når personer har ondt i ryggen, så ligger de og vender sig nat efter nat, uden at få det bedre. Der kan være mange forskellige muligheder, men oftest, så er det sengen som har ændret sig siden du har købt den og det kan være du skal have en ny en, som hjælper til med at støtte dig helt rigtigt. Derfor er det måske en god ide, at gå til en sengespecialist og undersøge muligheden for forbedringer.

Senge har det med at blive bløde med tiden

Mange senge har det med at blive bløde i sengen. Det kommer lidt an på, hvilke sengetyper man har og det indhold de indeholder. Det kan være svært at finde ud af, men det er typisk sådan at hårde senge bliver blødere og blødere med tiden og danner til sidst et hul i midten, som ikke umiddelbart kan mærkes, men det at der er denne ekstra hul i midten, eller fordybning, gør at du nat efter nat har ondt i ryggen og morgen efter morgen mærker ømheden, men heldigvis forsvinder efter nogle minutter, hvor du går rundt og derfor er det stort set sikkert at du har den forkerte seng, og du skal kigge dig om efter en nu.

Prøv sengen af først

Så er spørgsmålet bare. Skal du kigge dig om efter en hårde seng, eller skal du have den samme seng. Det med hårdheden er svært, for ja, en hårde seng vil helt sikkert hjælpe dig, men hvis du køber en seng med samme blødhed som den du har, men med andet indhold end den forrige, altså med indhold der holder længere tid, så er en hårdere seng ikke nødvendigt, da hårdheden vil holde i flere år, så længe du har andet indhold i sengen.

Læs meget mere om at få en god korrekt seng til sin søvn.

 

Kig også her:

En topmadras tilvejebringer en sund natlig søvn

I en elevationsseng ligger du optimalt

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.