Med en juniorseng bliver søvn en leg. Se bare her

En juniorseng er det bedste til børn (foto traevarer.dk)
En juniorseng er det bedste til børn (foto traevarer.dk)

Måske kan man selv huske det som barn, eller måske har man selv børn, som kender det. Børneværelser er ikke altid specielt store. Ofte er børneværelser omkring 10 kvadratmeter, og det kan give nogle udfordringer i forhold til indretning af rummet. Der er mange pladskrævende ting, som et fedt børneværelse gerne skulle kunne indeholde.

Der skal gerne være en seng. Samtidig skal der også gerne være et skrivebord, som barnet kan tegne, skrive, lave lektier eller lege ved. Derudover kender de fleste nok problematikken med alt det legetøj, som hurtigt kommer til at fylde det meste af gulvet, og som der ikke er meget plads til at opbevare.

Hyggeligt og praktisk på en gang

Derfor kan det være en stor hjælp for alle, hvis man finder en seng, som kan udnytte den sparsomme plads bedst muligt. Dette kunne for eksempel være en juniorseng. En juniorseng er en betegnelse for en seng til børn i forskellige aldersgrupper. Typisk har de en madras størrelse på 80 centimeter i bredden og omkring 160 centimeter i længden. Derudover findes der en række variationer af sengen, som kan hjælpe til at få mere plads ud af børneværelset.

Juniorsenge kan frigøre en masse plads på børneværelset

Der findes for eksempel juniorsenge, hvor der er indbygget opbevaringsplads i skuffer under selve madrassen. Derved kan man hurtigt få ryddet gulvet for legetøj, når støvsugeren banker på. På den måde sparer man pladsen, som man ellers ville have bruge til hyldeplads et andet sted på værelset.

Andre juniorseng har forhøjede ben. Det vil sige, at sengen er omkring 120 centimeter høj, så den frigør en masse plads nedenunder sengen, og det eneste som det koster er pladsen over sengen, som alligevel ikke bliver brugt.
Under sengen har man så en god frihøjde, som man kan bruge til for eksempel et skrivebord til barnet. Der er også mulighed for at lave en lille hule inde under sengen, som barnet både kan lege i eller bruge til opbevaring.

Hvis du vil vide mere om juniorseng, så se her

 

Læs videre her:

Juniorsenge er det bedste for dit barns søvn

Saml familien omkring det helt rigtige spisebord

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.