Udnyt en magnetisk glastavle til dine præsentationer

Magnetisk glastavle (foto: kontorting.dk)
Magnetisk glastavle (foto: kontorting.dk)

Der findes mange måder at præsentere ens materiale på. Er du for eksempel ansvarlig for virksomhedens udviklingsteam og I har et projekt, hvor der løbende bliver givet nye informationer og præsentationer, men som godt kan overlappe hinanden, så kan man med fordel godt udnytte en magnetisk glastavle, hvor du både, med den rette tusch, kan udnytte glasset til at skrive på og du kan via magneter hænge papirforslag eller lignende op så andre medarbejdere kan tjekke op på det løbende eller ændre de forskellige papirstumper så man løbende er up2date med korrekt visning af udviklingsforløbet.

Det ultimative ville selvfølgelig være at kunne bruge en projekter

Så du digitalt kan vise fremgangen, men i et udviklingsteam, hvor diskussionerne kan være mange og der i løbet af en enkel dag kan ændres meget på de forskellige elementer, tager det længere tid at opdatere den digitale tavle og dermed vinder man bare mere, hvis man udnytter en magnetisk glastavle, da de enkelte så kan udnytte tuschen og hurtigt for noteret ændringerne i forløbet. Så kan man altid notere ændringerne ind digitalt, når man har noget en milepæl i forløbet.
En magnetisk glastavle kan man også hænge over det hele, eller have den stående på et bord, så der er ingen begrænsninger i, hvor den kan placeres og de fås også i forskellige størrelser, så de passer ind i hvert et rum. Går man op i udseendet af ens kontormiljø så er det også muligt at få dem i forskellige farver og kan derfor blive et flot element i ens kontormiljø.

Du kan stort set købe de magneter du gerne vil have, store som små, for når du først har tavlen, så kan alt hænges op på den, såfremt der blot er en magnetisk forbindelse.

Læs mere om magnetisk glastavle her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.