Juniorsenge er det bedste for dit barns søvn

En klassisk juniorseng (foto traevarer.dk)
En klassisk juniorseng (foto traevarer.dk)

En seng er det vigtigste møbel vi nogensinde kommer til at eje. Søvn er i alt sin enkelthed noget af det vigtigste, for at vi kan trives og komme igennem hverdagen. Uden god søvn kommer dagligdagen til at synes tung og energiforladt. De normale let overståede pligter bliver uoverskuelige og man mister overskuddet og det gode humør. Ofte er ens humør noget af det første, man kan mærke bliver påvirket, hvis man ikke får nok søvn. Humørsvingninger og en generel tendens til at tage lidt for tungt på alle ting, er nogle af de konsekvenser der er. Mange tænker nok ikke over det, men for lidt søvn har nemlig en række negative konsekvenser og i sidste ende desværre også nogle ganske ubehagelige følgesygdomme. Derfor er det alfa og omega at vi får den rette mængde søvn, men også at kvaliteten af vores søvn er god. Det er nemlig helt afgørende at vi når at komme ned i den såkaldte dybe søvn. Det er her man restituerer og danner en masse af de vigtige stoffer i kroppen.

Skab de bedste forudsætninger for en god søvn

Det er vigtigt at gøre sig umage, med at skabe nogle gode rammer for ens søvn. Man kan gøre meget selv, for at hjælpe en på vej til den bedste søvn. En god seng, dyne, hovedpude, gardiner og et sundt indeklima, er nogle af de ting der er nemme selv at regulere – og det er der god grund til.

Børn har brug for en masse søvn

Lige såvel som voksne har brug for god søvn, har børn det også – og måske endda i endnu højere grad. Det er nemlig i børneårene at kroppen vokser og udvikler sig, og derfor er rigeligt søvn ekstra vigtigt. Derfor er det naturligvis helt centralt, at ens barn får en god seng. Med en god juniorseng er man sikker på, at ens barn får en super seng.

Find en super juniorseng her: http://www.traevarer.dk/born/bornesenge/woody-bornesenge