Invester i en skrivebordslampe til kontoret

Oplysning til arbejdet (foto kontorting.dk)
Oplysning til arbejdet (foto kontorting.dk)

Måske er du en af de heldige mennesker, der er sin egen chef, og derfor kan arbejde hjemmefra. I så fald har du sikkert indrettet et rum i hjemmet til dit helt eget hjemmekontor. I et sådan hjemmekontor, er det vigtig at have det rigtige udstyr for at få mest muligt ud af arbejdstiden og for ikke at blive fristet af hjemmets mange mulige overspringshandlinger.

En skrivebordslampe er vigtigere end som så

Du har sikkert længe overvejet det perfekte skrivebord og den mest komfortable skrivebordsstol. Skrivebordslampen er derimod noget, de færreste prioriterer højest, når de skal indrette et kontor. En skrivebordslampe er kilden til belysning på dit kontor, og må derfor ikke nedprioriteres. Arbejder du ikke i ordenligt lys, kan du overanstrenge dine øjne, hvilket igen kan medføre hovedpine. En skrivebordslampe findes i et væld af designs og typer, så der findes helt sikkert én, der passer ind i netop dit kontors stil.

Skrivebordslamper har mange funktioner

Fordelen ved en skrivebordslampe er – som navnet antyder – at den er placeret på dit skrivebord. På den måde er lampen altid lige ved hånden, så du hurtigt kan række hånden ud for at tænde den, uden at skulle afbryde et effektivt arbejds-flow. De danske vintre er mørke og lange, og før du ved af det, sidder du og taster løs i et mørklagt rum – her er det altså oplagt at have skrivebordslampen inden for rækkevide. Derudover er skrivebordslamperne oftest lavet i et fleksibelt design, så du lynhurtigt kan dreje lyskilde derhen, hvor du ønsker det – for eksempel mod din computerskærm. Skrivebordslamper findes i et utal af designs, så det vil ikke blive et problem at finde en lampe, der falder i din smag. Hvad end du er til strømlinede og enkelte lamper eller er mere til et sjovt, grafisk udtryk, findes der helt sikkert en skrivebordslampe, der er lige noget for dig.

Se her for et stort udvalg af skrivebordslamper.

 

Find mere inspiration herinde:

Få bedre styr på din hverdag med en klassisk Mayland kalender

Udnyt en magnetisk glastavle til dine præsentationer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.