I en elevationsseng ligger du optimalt

Elevationsseng (foto: dunlopillo.dk)
Elevationsseng (foto: dunlopillo.dk)

Du har garanteret ligget i en helt almindelig flad seng hele dit liv. Det har de fleste mennesker. Og misforstå mig ikke, en helt almindelig flad seng kan være helt fantastisk for både din ryg og din nattesøvn. For mange mennesker findes der nærmest ikke noget bedre, end at kaste sig i deres store dejlige seng efter en rigtig lang dag på arbejdet. De fleste mennesker har bare ikke prøvet at kaste sig i en elevationsseng. Egentligt er der ikke noget forskel på at kaste sig i en elevationsseng og i en helt almindelig seng, for de er begge flade fra starten af, men det er når man får sig langt godt til rette i elevationssengen, at man kan gå i gang med at forme den præcis efter sin krop. For med elevationssengen følger der en fjernbetjening, som giver dig mulighed for at kører ryglænet helt op i en 90 graders vinkel, selvom de fleste nok ikke vil synes om det. Det samme gælder resten af sengen, hvor du for eksempel også kan kører benene op.

 Elevationsseng i høj kvalitet

Der er flere bevægelige dele i moderne elevationssenge end blot ryg- og ben støtte. Stort set hele sengen kan formes efter din ryg. Desuden er dele af sengen ofte lavet af metal, for at sikrer optimal stabilitet, når du ligger i sengen.
Der findes også modeller, hvor det er muligt at tilkoble sin smartphone som fjernbetjening, så du ikke skal ligge med en ekstra fjernbetjening, men blot med den telefon du garanteret allerede har i hånden. Der findes mange forskellige former for elevationssengen. Du kan prøve at gå på internettet og søge lidt rundt, så vil du hurtigt finde ud af, at det er en ren jungle derude. Og udover blot at vælge rammen, så skal du også have valgt en madras og topmadras.

 

Du kan læse mere om din fremtidige elevationsseng her

One comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.