Har du plads til din vin? Køb nogle vinreoler

En vinreol (foto traevarer.dk)
En vinreol (foto traevarer.dk)

Der er flere, der nyder et godt glas rødvin til en god middag derhjemme, eller et køligt glas rose, når weekenden skal fejres på en varm sommerdag. Samtidig er der mange, der gerne vil skåle det nye år ind nytårsaften med et glas mousserende vin.

Der er mange gode grunde for altid at have en flaske eller to stående på hylden derhjemme, hvis nu lejligheden byder sig, og man vil gøre dagen ekstra god.
De fleste vælger at opbevare deres vin, det samme sted som de opbevarer og tilbereder deres mad, nemlig i køkkenet.

Men det er ikke altid den bedste løsning, da temperaturen for det første godt kan svinge meget i et køkken, alt efter om der laves mad eller luftes ud efterfølgende.

Samtidig vælger mange at stille deres vin op på højkant. Dette give god mening, da de optager mindre plads og ikke triller rundt.

Hvis man skal passe på sine vine, så er det, ifølge eksperter, en god idé at placere sin vin et tørt og mørkt sted, hvor temperaturen ikke svinger for meget. Samtidig anbefaler de også, at vinflaskerne skal ligge ned under opbevaring.

Vinreoler er en god mulighed for at opbevare vinen rigtigt

En af mulighederne for at opbevare sine vine efter eksperternes forskrifter er med en vinreol.
Vinreoler er beregnet til at opbevare vinflasker, så de ligger trygt og godt.

Der findes flere forskellige typer af vinreoler. Nogle er lavet af træ. De kan være bygget op som et gitter, hvor træpinde adskiller flaskerne. Dette er en fleksibel løsning, da man kan samle vinreolen, så den har plads til den mængde flasker, som passer til ens behov. Samtidig kan man udvide den, hvis nu ens samling vokser.

Der findes også andre typer vinreoler. De kan for eksempel være lavet af metal eller plastik. Nogle plastikreoler er lavet som en bølgende plade, hvor flaskerne kan ligge nede i fordybningerne.

Klik her og se mere om vinreoler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.