Gør din spisestue ekstra smuk med et flot vitrineskab

Et fint vitrineskab (foto traevarer.dk)
Et fint vitrineskab (foto traevarer.dk)

Der findes skabe, køkkenskabe og så findes der vitrineskabe, som har nogle helt andre egenskaber, i og med at de oftest er ganske anderledes indrettet. Som regel når man set et vitrineskab, er det bygget op af forskellige moduler, der tilsammen giver et formfuldendt helhedsindtryk. Der er ofte nogle elementer med åbne rum og andre elementer, som har låger for rummene, så man kan skjule nogle ting på en elegant måde.

Passer ind i stilen netop nu

Inden for vitrineskabe er der grundlæggende to typer. Der er de vitrineskabe som er lavet i forskellige træmaterialer så som spån eller finér. Disse vitrineskabe er ofte udført med en blank lakering på overfladen, så man får et meget stilrent look, der er godt i hjem hvor fokus er på de rene linjer og den blanke finish. Her er ingen små detaljer som kan forstyrre synet og få indretningen til at virke rodet. Tvært imod, så giver disse vitrineskabe faktisk meget ro til øjet.

Den anden type vitrineskabe er den mere gammeldags type, som består af skabe udført i massivt træ. Disse er ganske anderledes i deres fremtoning med fokus på det naturlige og det organiske. Her kan man virkelig fornemme håndværket, hvis der er tale om vitrineskabe, hvor pladerne er tappet sammen som man gør i solidt møbelsnedkeri. En anden detalje man også ser på disse typer af vitrineskabe, er at lågerne og skufferne har kanter der er fræset ud, således man får lidt mere mønster og spil ind i udtrykket. Det matcher på en måde det naturlige fra træets årer rigtig godt.

Mange vitrineskabe har indbyggede spots til lys

Det er slet ikke unormalt, at man får vitrineskabe som har indbyggede spots. Det har den fordel, at man ikke behøver at skulle tilføre nogen ny lyskilde selv, for at kunne fremhæve de smukke ting der står i skabene. Det ses ofte at man har skulpturer eller rigtig smukt porcelæn til at stå i de skabe som har spots indbygget.

Vitrineskabe kan du finde på www.traevarer.dk

 

Find flere gode tilbud på vitrineskabe her:

Et vitrineskab er både moderne og funktionelt

Få nye vitrineskabe i hjemmet og få plads til dine ting

 

 

 

One comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.