Fotolommer kan holde styr på dine familieminder

fotolommer kontortingdk
Køb fotolommer til glæde og gavn (foto: kontorting.dk)

I juletiden, ved fødselsdage og andre højtider er der ofte et af medlemmerne i familien, der har fingeren på aftrækkeren til kameraet for at fange øjeblikket. I dag har mange mobiltelefoner med et indbygget kamera, så mange har hurtig adgang til at forevige deres minder. For at kunne holde styr på alle de billeder kan man lade dem ligge på telefonen, eller overføre dem til sin computer. Dette betyder, at der er mange som aldrig rigtig får kigget på deres billeder, når først de er taget.

 

Det er sjovere at kigge i en fotobog

Tidligere blev alle billeder fremkaldt, og man fik derfor et fysisk eksemplar af billedet, som man kunne indramme eller putte i et fotoalbum. Samtidig koster det også betydeligt mere at tage et billede med et ældre kamera og fremkalde det, end det koster at skyde løs med sin mobiltelefon. Derfor er mange også begyndt at få printet eller fremkaldt deres digitale billeder, man har taget med mobiltelefonen eller et digitalt kamera. Dermed får man et eksemplar, som man kan hænge op eller bladre igennem sammen med andre medlemmer af familien. For at holde styr på de fremkaldte billeder, så er der mulighed for at sætte dem i et fotoalbum. Det betyder, at man har en mappe, som er inddelt i specielle fotolommer, der lige præcis passer til størrelsen på et enkelt billede. Ofte kan der være fire eller flere billeder på en side med fotolommer.

 

Med fotolommer kan man skabe orden i minderne

Samtidig kan man sætte to billeder med bagsiden til hinanden, så man kan se billeder på hver side af siden med fotolommer, når man bladrer igennem fotoalbummet. På den måde kan man udvælge de bedste af de mange digitale billeder, man har taget og putte dem ind i en bestemt rækkefølge, så de passer sammen. Man kan få fotolommer i mange forskellige størrelser, så hvis man har lyst til at have nogle større billeder, så kan man også få nogle, hvor der kun er plads til et enkelt eller to billeder.

 

Få gavn af billederne fra nettet, se meget mere om fotolommer

 

Find mere inspiration her:

Få bedre styr på din hverdag med en klassisk Mayland kalender

Udnyt en magnetisk glastavle til dine præsentationer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.