København

Find en lejebolig i hovedstaden på Facebook

Der er faktisk noget, der er sværere at finde end en nål i en høstak. Det er at finde en ledig lejebolig i København og omegn.

Dem findes der nemlig slet ikke nok af. Og slet ikke af dem, der er til at betale. Der er flere måder, du kan søge efter en lejlighed på. Men uanset hvor og hvordan du søger, så skal du være forberedt på, at det er stort set umuligt. På den anden side så lykkes det jo for nogen. Det kunne jo være for dig.

Hvor kan du søge efter en ledig lejebolig?

Først og fremmest kan du bruge dit netværk. Spørg alle dem, du kender, eller bare er i kontakt med, om de kender nogen, der kender nogen, der har en ledig lejebolig i hovedstadsområdet.

Det er bare om at sprede budskabet, sådan at så mange som muligt får kendskab til, at du er på boligjagt.

Dernæst kan du lave et opslag på alle de sociale medier, som du er med på. Bed alle om at dele opslaget, så det når så langt omkring som muligt. Det kan jo være, at der er nogen.

Søg også gerne på Lejebolig København på Facebook. Så bliver du opdateret hver gang, der er en ledig lejlighed. I det hele taget er Facebook et af de mest effektive steder at lede efter en lejebolig.

Det kan ikke nytte noget at blive skrevet op i et boligselskab. De fleste er enten lukket for tilgang eller kun aktuelle, hvis du er blevet skrevet op så snart, du blev født.

Søg lidt længere væk

I selve København er det absolut mest håbløse sted at lede efter en lejebolig. Så hvis du tænker lidt anderledes, så kan du måske søge et stykke uden for København. Hvis du for eksempel søger efter en Lejebolig Taastrup eller en anden by i den afstand fra København, så er chancerne væsentlig større. Skal du ofte til og fra centrum, så er det fint at bo i en stationsby, så du både nemt og hurtigt kan komme til og fra byen.

Så får du alt det bedste fra hovedstaden og god plads, ro og grønne områder i Storkøbenhavn. Det kan sagtens gå hen at blive en rigtig god løsning.

Når boligen skal indrettes

Når det langt om længe er lykkedes dig at finde en god lejebolig, så kommer opgaven med at indrette din nye bolig. Det er både hyggeligt og lidt af en udfordring.

Her er der heldigvis meget god hjælp og inspiration at hente på Borg Design. Du får både gode råd og vejledning om specifikke møbler og andet og gode råd til en indretning, som passer perfekt til dig, din stil og din bolig.

Når du endelig har fundet din leje bolig i Kbh, så kommer du nok til at bo der rigtig længe, for sådan en giver man ikke bare fra sig. Så er det bare om at nyde det og om at indrette dig, så lejligheden hurtigt bliver forvandlet til dit hjem.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.