En topmadras tilvejebringer en sund natlig søvn

Elevationsseng (foto: dunlopillo.dk)
Elevationsseng (foto: dunlopillo.dk)

En topmadras er ligesom toppen af nattesøvnen. Det er den bar, der viser, hvordan og hvorledes drømmene bevæger sig på vores allesammens rygmarv. Der er meget på spil, når vi snakker om søvn. Der er meget på spil, når vi nyder i selskab. Ligesom der også er meget på spil, når vi endelig er til stede sammen. Men denne tilstedeværelse afhænger af kroppene og sindene. Det afhænger af, at vi er udhvilede og berete på at skulle være sammen.

Nattens passivitet

Der sker så meget uden vores vidende. Der sker så meget i fællesskab. Men alle disse essenser er med til at give os og dem en erfaring af, at livet er større end os. Kan det så passe, at nattesøvnen er indgangen til en passivitet og en aktivitet, der mødes under samme flader? Kan det passe, at nattesøvnen er med til at lade os drømme lidt længere, end det vi ellers går og tænker over til dagligt. Der er i hvert fald noget på spil omkring nattesøvnen. Den giver simpelthen mening at tale om. Den giver mening at gøre noget ved.

Nattens essens

Natten er kun nat for så vidt, at vi gør den til noget specielt. Den afhænger af god komfort og dejlige drømme. Den afhænger af den restitution, som vi synes er så naturligt i sammenhæng med mørket. Den afhænger af de mange mørke timer, der opleves i fælleskab med nattens små og få timer. Den afhænger af den drømmende bevidstheds magelighed. Den afhænger af en gradvis opvågning, kroppens første signaler på en morgenstund og nattens sidste muligheder for med sin fingerspidser at holde fast i os. Man drømmer igen. Men vågner op til lydene af fuglene og fornemmelsen af en krop, der har hvilet godt på en topmadras.

 

Find din topmadras hos dunlopillo

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.