En sanselig højstol

En højstol (foto traevarer.dk)
En højstol (foto traevarer.dk)

Giver du din partner bind for øjnene og lader dennes fingre glide let henover siddefalden på en højstol vil han/hun med garanti kunne genkende møblet. ”Det er en højstol” udråber han/hun. En højstols karakteristiske duft eller den unikke lyd af en trommestik der tabes skævt ned på en højstol gør det overskueligt at købe stole til fester. Hvorfor overhovedet bekymre sig, selvfølgelig skal man eje en højstol. Her kan du sidde og nyde et godt glas vin, en god kop kaffe eller bare en inspirerende samtale og nyde et øjebliks pause fra en hverdag, der godt kan være travl.

En højstol giver muligheder

En højstol er lavet af fire stykker finbajset eg og ender i en smuk ibenholdts plade. I gamle dage var dens vigtigste kendetegn det at den som højstol var høj, men siden er det at den er en højstol i sig selv bedriften, og det der trækker de store overskrifter. Det er jo en højstol. Der skal selvsagt ikke den længste manual til for at husmoderen skal kunne installere sin egen højstol i hjemmet, men det er helt sikkert, at man kan mærke på stemningen, når højstolene er kommet ind i dit køkken. De færreste har endnu set en højstol, stolen de ikke vidste de kunne undvære, men et er sikkert; En højstol giver høj moral, så hvorfor dog nogensinde vælge en lavstol.

En højstol bringer hyggen med sig

En højstol er dog mere end bare sjov og løjer. Den skal naturligvis også være god at sidde på, men dens højde gør den også til mere end bare en helt almindelig stol. I løbet af meget kort tid har de høje stole fået stor succes, fordi den café eller bar-agtige stemning, der følger med, både er hyggelig, men lægger også op til en afslappet samtale over en kop kaffe eller et glas vin.

Se det store udvalg af højstole hos traevarer