Elevationssenge gør en større forskel end du tror

Elevationssenge basic (foto: dunlopillo.dk)
Elevationssenge basic (foto: dunlopillo.dk)

Det kan ske at nogen afskriver elevationssenge, fordi det kan virke som det ren cirkus med en seng, som er i stand til at køre op og ned ved hjælp af et tryk på en knap. Men i de fleste tilfælde er det kun lige indtil man har prøvet en selv. Når man er ovre den hurdle, lige at have brugt tiden på at prøve en elevationsseng, vil man helt sikkert være tættere på at være overbevist. Der er virkelig noget fantastisk komfortabelt over, sådan at kunne skræddersy en siddestilling.

Tilpasset til dine behov

I dag er det ret så normalt at have TV i soveværelset. Faktisk ser de fleste nok faktisk mere TV i soveværelset, end de gør i sofaen i stuen. Det betyder samtidig også at flere og flere må kende til det fænomen, at man kommer til at knokle rundt med dyner og utallige puder, for at få den helt rette position, til at sidde foran fjernsynet. Det er slet ikke nødvendigt, hvis blot man har en elevationsseng. Ikke nok med at man slipper for at skulle okse rundt med puder, man får faktisk også en endnu bedre stilling.

En elevationsseng er ikke bare en elevationsseng. På trods af at sengen er fancy nok ved at være elektronisk, skal man stadig sørge for at finde en elevationsseng. På trods af at sengen er fancy nok ved at være elektronisk, skal man stadig sørge for at finde en seng med en ordentlig madras, så man ligger ordentligt mens sengen er helt fladet ud. Nogen elevationssenge kommer med den ekstra komfort, at der ud over at være lift til ryg og ben, også er et ekstra led til nakken, så man kan få optimal støtte til hovedet, når man ønsker at sidde op og lave noget, som for eksempel at læse avis eller se TV.

Digitale løsninger gør elevationssenge ekstra smarte

I og med at vi lever i den digitale tidsalder, har elevationssengene naturligvis også fået en vis overhaling på den front. Fra at blive betjent med den klassiske store klodsede fjernbetjening med spiralledning, er vi i dag der, hvor man naturligvis styrer sin elevationsseng med en app.

Find de helt rigtige elevationssenge på www.dunlopillo.dk

Læs mere her:

Sov bedre med en elevationsseng – din søvn er vigtigt!

I en elevationsseng ligger du optimalt

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.