Dækservietter er meget mere end et sikkerhedsnet for madspild

dækkeservietter kontortingdk
Dækkeservietter pynter på bordet (foto: kontorting.dk)

Hvis du har små børn i hjemmet, har du formentlig allerede nogle dækservietter, som du bruger til at dække bord for eventuelt madspild. Men dækservietter behøver ikke kun at være sådan et sikkerhedsnet. Dækservietter kan nemlig nemt og sagtens være meget mere end noget, der kun bruges af børn. For eksempel er dækservietter også utrolig gode til at holde varme ting væk fra overfalder, der kan tage skaden af varmen. Samtidig kan dækservietter også være utrolig flotte. Med andre ord er der utrolig mange forskellige måder, du kan bruge dækservietter på – og det er også uden for køkkenet.

 

Brug dækservietter på kontoret

Det er ikke kun på køkkenet, at dækservietter hører hjemme. Så du hørte rigtigt – man kan godt bruge dækservietter på kontoret. Dækservietter er nemlig i mange tilfælde det samme som et underlag til en computer eller lignende. Med dækservietter på dit skrivebord vil du sørge for, at din computer ikke glider, ligesom du vil kunne stille en kop varm kaffe, te eller andet, du har medbragt, uden at dit bor bliver ødelagt.

 

Find de rette dækservietter til dit hjem

Hvis du gerne vil finde nogle flotte dækservietter til dit hjem, så skal du selvfølgelig sørge for at finde nogle, der både passer til din indretning, men også til det kontor eller køkkenmiljø, du skal være i samtidigt. Dækservietter fås i utrolig mange størrelser, farver og nuancer, og derfor kan du nemt komme til at bruge lidt ekstra tid på at finde de helt rette dækservietter til lige netop dit hjem. Hvis du gerne vil have dækservietter til det ”traditionelle” brug, altså til brug som dække for dine børns madspild, så kan du finde mange dækservietter, der har motiver, som dine børn med sikkerhed kender – om det er superhelte eller prinsesser, der er op til dig.

 

Find dækservietter til hele hjemmet her

 

Kig mere:

Få bedre styr på din hverdag med en klassisk Mayland kalender

Udnyt en magnetisk glastavle til dine præsentationer

One comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.