Skal du arbejde effektivt? Find arbejdsborde, der passer

ArbejdsbordLige meget hvad man laver, så er det en god idé at kigge sig rigtig godt om efter et godt arbejdsbord, så man kan holde til at arbejde uden at få ondt i ryggen, håndleddene eller benene.

Det hele handler om, hvad man laver. Hvis man har et job, hvor man sidder meget ned og skriver på computer, så er det en god idé at kunne sidde ret op og ikke falde sammen, så man får ondt i nakken. Samtidig skal ens hænder og arme gerne være i en højde, hvor man ikke har dem for langt oppe. Ellers presser man skuldrene op, og dermed risikerer man at få ondt i skuldre og nakke.

Gode arbejdsborde er vigtige til mange typer arbejdsopgaver

Det kan også være en god ide at få et arbejdsbord, der kan hæves og sænkes i højden. Hvis man sidder meget ned på sit job, så kan det være dårligt for ens blodomløb for eksempel i benene. Det kan man afhjælpe ved at hæve bordet, så man kommer op at stå i stedet for at sidde ned. Det kan også hjælpe en med at holde energiniveauet oppe, da blodet nemmere kommer rundt i kroppen og også op til hjernen.

Hvis man har en arbejdsopgave, hvor man skal sidde og illustrere noget med blyant og papir, så kan man hurtigt få ondt i håndled og nakke, hvis man sidder og bukker sig hen over bordet, for at se hvad man laver.

Med et bord, der kan vippe bordpladen op mod brugeren, kan man komme tættere på sit materiale og arbejde uden at bøje nakken og samtidig finde bedre støtte til den arm og hånd, som man tegner med.

Hvis man sidder og laver arbejde, hvor man har mange små komponenter, som kan være svære at se, så er det godt at have et bord, hvor tingene er så synlige som muligt.

Se meget mere om arbejdsborde her

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.