Ofte er et arbejdsbord et af vores vigtigste møbler

Arbejdsbord  (foto: traevarer.dk)
Arbejdsbord (foto: traevarer.dk)

Arbejdsborde er, hvad enten de bruges i hjemmet eller på arbejdet, et ganske vigtigt møbel. Et arbejdsbord skal være behageligt at sidde ved, være rummeligt, eventuelt have opbevaringsplads men først og fremmest skal det passe til dine arbejdsvaner. Det er afgørende at det arbejdsbord, man bruger en stor del af sin dag ved, passer til ejerens temperament og ønsker. Et godt arbejdsbord er et bord hvor man føler sig godt tilpas bag, et bord man synes er pænt og et bord der imødekommer ens behov for opbevaringsplads. Det er ganske udbredt i dag at arbejde hjemmefra. Gør man det, skal man have et bord der er behageligt og anvendeligt. Man kan overveje at gøre brug af hæve/sænke borde eller andre borde, hvor man har nogle justeringsmuligheder.

Ofte er et arbejdsbord et af vores vigtigste møbler

Selvom vi burde være bedre til det, så kan det være svært at lægge arbejdet fra sig – også når man er kommet hjem. Selvom alt vores  fritid ikke skal gå med arbejde, så er der dog nogle gange, hvor vi ganske enkelt ikke kan lade være. Der er et godt arbejdsbord af stor betydning for det stykke arbejde, man leverer.

Et godt bord er overskueligt, rummeligt og nydeligt

Et kriterium der må anses som væsentligt ved sit arbejdsbord, er, at der skal være plads til det arbejde man udfører. Sidder man på en tegnestue, med bunkevis af regnskaber eller med en stor bunke bøger fra pensumlisten, skal der være plads til at udfolde sig. Det nytter ikke noget at have et arbejdsbord, hvor der ikke er plads til det, man beskæftiger sig med. Det stresser ofte hvis der er rod over hele bordet. Det bliver sværere at finde sine ting hvis det roder, og det gør ofte arbejdet mere langsommeligt, hvis man skal vende alle papirer på bordet, før man finder hvad man leder efter.

 

Når man kender sine behov, skal man nok finde et godt arbejdsbord.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.