Affaldsstativ – kom lettere af med dit skrald

affaldsstativ (foto: kontorting.dk)
affaldsstativ (foto: kontorting.dk)

En af de ting der har gjort hverdagen nemmere for rigtig mange mennesker, er et affaldsstativ. Selvom det er en banal og nem opfindelse, så letter den jobbet for rigtig mange mennesker hver dag. Selv på en helt almindelig arbejdsplads, kan et affaldsstativ sagtens gøre nytte og gavn.

Få ro på omgivelserne

Der er god grund til, at et affaldsstativ er så velkendt et fænomen, som det er. Det kræver nemlig ikke andet end at lukke den låge, som dit affaldsstativ befinder sig i, og så kan du komme af med dit skrald hurtigt og effektivt. Du behøver heller ikke bekymre dig om fluer og andet kryb, som normalt befinder sig omkring skrald, da affaldsstativet sørger for, at der altid er lukket til skraldet. Derudover fås affaldsstativer i alle størrelser, så er det dit kontors køkken du mangler en skraldeløsning til, kan du blot købe et stativ med plads til de store sorte sække vi alle kender. Således skal du ikke bekymre dig om at skulle skifte affaldsposen flere gange om dagen, men kan nøjes med blot at tage den med, når du får fyraften. Det lyder måske meget simpelt, men en lille ting som dette, kan vise sig at lette din arbejdsbyrde betydeligt og give dig plads til at koncentrere dig om vigtigere opgaver.

 

Affaldsstativet er også smart i hjemmet

Et affaldsstativ kan hjælpe dig til at få gjort dit køkken mere hygiejnisk, både fordi de madrester og det snavs, der er i dit køkken efter den middag, du har lavet til familien eller vennerne, hurtigt kan smides ned i affaldsposen under køkkenvasken. Samtidig løfter det affaldet fra gulvet, så dit gulv er lige så rent som dit køkkenbord. Det er altså ikke kun praktisk, at du ikke skal kigge mere på dit skrald end højest nødvendigt, det er også hygiejnisk og renligt. Ja, nærmest sund fornuft.

 

 

Læs mere om affaldsstativer her!

 

Find flere nødvendigheder herinde:

Få bedre styr på din hverdag med en klassisk Mayland kalender

Udnyt en magnetisk glastavle til dine præsentationer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.